A EOL SRL vine în sprijinul clienţilor care doresc să imprime etichete oferindu-le mai multe modele de imprimante termice marca Zebra. Acestea se pot împărţi în 2 categorii în funcţie de aplicaţiile cărora li se adresează:

Imprimantele termice marca Zebra

Imprimanta termica Zebra GK420D

Imprimante termice de birou

În această categorie sunt cuprinse imprimante cu o capacitate de imprimare recomandată de cateva mii de etichete/zi (în serii mici de maxim 100 de etichete) – se pretează la aplicaţii de birou, expedieri şi recepţii de marfă, etichetarea mărfurilor în depozite şi controlul stocurilor, spitale şi centre medicale, transporturi şi logistică, etichetarea plicurilor şi coletelor precum şi alte aplicaţii, putând fi adaptate şi la funcţionarea împreună cu cântare electronice.

Avantaje:

  • ocupă puţin spaţiu;
  • fiabile;
  • preţ mic;

Modelele comercializate de firma noastră sunt:

  • direct termice;
  • cu transfer termic;
Imprimanta termica Zebra ZM 400

Imprimante termice industriale

Au o capacitate de imprimare începând de la 40 – 70.000 etichete/zi până la utilizare non-stop. Imprimantele din acest segment asigură o soluţie rentabilă pentru companii mici, medii şi mari care folosesc codificarea (producţiei, stocurilor sau expediţiei şi recepţiei de mărfuri) bazată pe coduri de bare. Construcţia robustă şi un design compact asigură acestor tipuri de imprimante o integrare uşoară în mediul industrial.

Au posibilitatea de a fi conectate la reţele interne sau externe la care se adaugă porturile paralel, serial şi USB asigură o integrare uşoară în sistemul oricărei firme.

Acest tip de imprimante poate fi folosit la o serie largă de aplicaţii pornind de la aplicaţii pentru depozite şi distribuţie, transporturi aeriene, producţie şi aplicaţii de birou. Având posibilitatea de a imprima etichete individuale sau role întregi, ele pot satisface nevoia de imprimare a oricărui fel de companie.

Menţiuni:
- Garanţia imprimantelor este de 1 an de zile de la data vânzării, cu excepţia capului de imprimare a cărui garanţie este de 3 luni fără a depăşi 30 de km de etichete imprimate.